­

Te koop Mercedes 508D Automaat (met werk)

  • MJ IJpelaar
  • Onderwerp Auteur
  • Bezoeker
  • Bezoeker
6 jaren 9 maanden geleden - 6 jaren 9 maanden geleden #37830 door MJ IJpelaar
Te koop Mercedes 508D Automaat (met werk) werd gestart door MJ IJpelaar
Goedendag,

Ik verkoop een Mercedes 508D Automaat uit 1982. Hij rijdt op diesel en heeft volgens de RDW een lediggewicht van 2800kg. Maar in werkelijkheid is het 3620kg.

Na het gekocht te hebben van een particulier bleek de camper 1000kg zwaarder dan er op het kentekenbewijs staat en ik mag er niet mee rijden met mijn B rijbewijs. Hier kwamen we pas achter nadat we hem gestript hadden, dus cosmetisch moet hij nog in orde gemaakt worden. Hij is geëxporteerd omdat wij hem in Zweden in wilden voeren, maar hij kan weer terug ingevoerd worden in Nederland.

Dit moet er nog aan de camper gebeuren.
- Elektriciteit aanpassen
- Gasleiding nakijken
- Roest bijwerken
- Kilometerteller, benzinemeter, snelheidsmeter na laten kijken
- Binnenwanden herstellen
- Bij de ramen kitten
- Douche en wc zijn er al uit gehaald omdat we die wilden gaan vernieuwen
- Meterkast moet aangepast worden
- Vloerbekleding erop
- Banden zijn met goed profiel maar ze zijn ouder, jaartal is onbekend
- Scheur in voorraam en hier en daar roestplaatsen: Is een kosmetisch probleem volgens carglass en schadeherstelbedrijf. Ze vertelden ons dat dit een veel voorkomend iets is bij de Mercedes Benz auto's uit van deze leeftijd. En wat we eraan moesten doen om het weer op te knappen: Brunox epoxie erop die het roest zwart maakt en stopt ,dan een bescherming erop en verven. De witte verf en de nieuwe Brunox krijgt u erbij.
- De leiding voor de kachel liggen er wel, maar de kachel zelf zit er niet in dus die moet eventueel ook nog geplaatst worden
- De huishoudaccu's moeten nagekeken worden en eventueel vervangen
- Er is vochtschade geweest. Het hele dak is daarom vernieuwd en gecoat. Het beste is om er nog een extra coatlaag op te doen, u krijgt de coatingmateriaal van ons erbij. Het vochtprobleem is opgelost maar de ramen moeten nog beter gekit worden, en sommige houtwanden moeten aan de binnenkant vervangen worden.

Met het voertuig zelf is technisch gezien niks aan de hand, hij is prima in orde, verschillende keren door monteurs uitgebreid nagekeken dus het gaat in dit geval om het herstellen en naar je zin maken van het campergedeelte zelf.

Boxen, radio en gasgeizer plus koelkast zijn in orde. De autoaccu's zijn in uitstekende staat.
Documentatie van alles in de camper zit er uitgebreid bij.
Waterpomp is nieuw. U krijgt het bonnetje van wat er laatst nog door de vorige verkoper is gemaakt bij de garage en van onze controle bij de laatste garage waarbij wij hem technisch en motorisch helemaal na hebben laten kijken er ook bij.

Het invoeren van de camper kost ongeveer 115 euro en is op kosten van de koper.

Gezien de korte tijd die wij nog over hebben wegens omstandigheden is het de bedoeling dat er op dezelfde dag, of de dag erna naar de camper wordt gekeken met of zonder je eigen monteur, een proefrit mee wordt gemaakt, en naar de RDW wordt gegaan voor de overdracht.

De richtprijs is €4600,-. Er kan geboden worden vanaf €4000,-.

Misschien tot ziens bij de camper!
Laatst bewerkt 6 jaren 9 maanden geleden doorWg ICT Moderator2.

Graag Inloggen of een account aanmaken deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.453 seconden
­