­

Mercedes L407D 1982 APK tot 15-2-2019

Meer
5 jaren 7 maanden geleden - 5 jaren 7 maanden geleden #48521 door Bajka Kaufmann
Beschrijving
Geweldig kenteken namelijk mag in Amsterdam de stad in: (Personen auto - Camper M1).Erg weinig roest aan de onderkant. Weinig kilometers: minder dan 200 000. Nieuwe voorbanden en goede twedehands achterbanden. APK tot 15-2-2019
4 cilinders, rijdt op Diesel.

Beste lezer. Wij gaan nu eindelijk onze Miep verkopen. We hebben haar na 10 jaar stilstand weer de weg opgekregen, waarna ze heeft gediend als een ware strijdswagen in de strijd tegen onrecht jegens vluchtelingen in de Balkan. Dank Miep. Weer terug in Nederland is ze aangevallen. Haar linker raam is ingeslagen, haar cockpit (dashbord) is eruit gestolen, haar licht kapot geslagen. Rijden werd lastiger maar ze bleef het doen. Onlangs wilde we haar weer oplappen maar onderweg naar de garage heeft ze lucht gezogen en kwamen we stil te staan. De leidingen moeten dus ontlucht worden maar wij hebben er geen zin meer in. De remmen moeten namelijk ook opwarmen eer ze weer naar behoren functioneren. Beetje gevaarlijk nu dus. Al met al, er moet wat aandacht in deze bus gestoken worden. Ik zou adviseren de verstuivers te controleren en de kleppen opnieuw te stellen.

Het geel en het groen hebben we er trouwens weer afgehaald, nu is ze enkel nog blauw met grijs, maar op haar kentteken staat dat ze geel is.

Vraagprijs is € 700,--
Bijlagen:
Laatst bewerkt 5 jaren 7 maanden geleden doorWg ICT Moderator2.

Graag Inloggen of een account aanmaken deelnemen aan het gesprek.

Meer
5 jaren 6 maanden geleden #48624 door H.J. Bastiaans
Log aub in om antwoorden te kunnen zien

Graag Inloggen of een account aanmaken deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.360 seconden
­